Mazlum dedin mi Akan sular durur ama ah ciğerim vah ciğerim gel IHH yı konuşalım

Şu IHH nın açıklamaları ile Mavi Marmara olayı pek net anlaşılmamış ki hala IHH gönüllüsü kardeşlerimiz Fetö nün dershane meselesindeki benzeri şaşkınlığı yaşıyorlar. Normal. Çünkü bizim için Mazlumlar denince akan sular dururdu...
Canlar, Ciğerler yaklaşın hele;
İslami hassasiyetlerimizi ve tüm duygusal tepkilerimizi bir kenara bırakalım yoksa elimizde avucumuzda ne var bu hassasiyetleri kullananlar yüzünden kayıp gidecek. Mavi Marmara tüm finansını kendi topladığı Uluslararası bir sivil insiyatif olarak yola çıkıp gitti mi? Gazze ye, gitti. Pekii, dönemin Başbakanı yani şimdi "Bana mı sordunuz da gittiniz" diyen Başkan Erdoğan malum olanların olacağını çok iyi bildiğinden onlara "Gitmeyin" dedi mi?, dedi. Dinlediler mi?, dinlemediler. Erdoğan engel de olamadı.Çünkü Maksatlar örtüşüyor ancak maslahatlar buna izin vermiyordu.
1. Sorun şu olmuştu hatırlayın;
Bülent Yıldırım; Biz Ambargoyu delmeye gidiyoruz" demiş olay olduktan ve döndünten sonra "Biz insani yardım götürüyorduk" demişti. Ya Bülent Yıldırıma "AMBARGOYU DELMEYE ÇALIŞMANIN" Savaş hukuku kullanan bir devletin mutlaka karşılık vereceği söylenmişti ya da kendisi salağa yatıp bunu görmezden gelmişti. Bülent Yıldırım ama bilerek ama bilmeyerek Türkiyeyi ama o gün ama daha sonra Uluslararası arenada SAVAŞ SEBEBİ sayılacak bir zaafiyetin kucağına bırakıyordu. İsrail'in bu konuda haklı ya da haksız olması gerekmez zira bahane bahanedir. Biz Mavi Marmara olayında Allahtan resmi olarak bir SAVAŞ HUKUKU çiğneyen pozisyona düşmedik. Lütfen İsrail i akladığımız anlaşılmasın çünkü burada haklı olup olmadıklarını değil ne kadar sinsi olup olmadıkları söz konusu. Hiç bir resmi kayıt yokken Ermeni soykırım yalanı nasıl sinir uçlarımıza dokunuyor görüyorsunuz. Kaldı ki bu olayda farklı bir fiili durum söz konusu, neyse.
2. Sorun da şu şimdi Kardeşim,
Sivil bir insiyatif olarak yola çıkıp olayı resmi olarak davalık edip ipi Erdoğan'ın boynuna asarken iyiydi. Adam davaya sahip çıkarken de iyiydi. "vanminüt" derken de iyiydi. Sahip çıkmasını o gün coşku bu gün niye "şovdu" diye yaftalıyorsunuz!
Mavi Marmara'nın sahibi tek biziz diyerek İmamet Bizim hakkımız diyen şii kardeşlerimizden ne farkınız var !
Kan bedeli ödeyenin oluyorsa bu dava, Allah Kan Davası mı güdüyor!
Ya baştan Paralelle iş tutulmuş, bizi uluslararası arenada hukuken köşeye sıkıştırmanın bir planlanıydı bu olay o gün net göremedik ya da hadi suizan edelim; Sendrom haline dönüştü Mavi Marmara putlaştı İslam'ın önüne geçti. Kardeşim belanı mı istiyorsun ya hu
Güneydoğuda terörün bitmesini isteyen bizim kürtçülerle türkçülerin milliyetçileri gibisin. Asla Anlaşmayalım. O olmasın, bu olmasın, şu hiç olmasın. Dava giderse biz ne iş yapacağız telaşı gibi bişey bu. Yazık !
Bu Bayram Gazzeli kardeşlerimiz hiç olmazsa bir can suyu olsun diye yardıma kavuşacaklar. Bu bile yeter de artar bile. Gemi yola çıktı. Maksat amacına ulaştı. Şimdi Maslahatı kırmadan dökmeden zorlama zamanı. Dava dediğin İslam dan öne geçti mi orada duracaksın. İslami hassasiyetlerimizi kullanıp paraları toplayıp bizim adımıza insanlara yardım götürüp mazlumların umudu olmuş bir devleti zor durumda bırakacak bir racona kimse izin vermez. Aynı şeyi Fetö yaptı. Nice kardeşlerimiz aç susuz eğitim için yurtdışında okullarda ucuz ve gönüllü köle gibi çalışmadı mı? Ne farkın kaldı !
Bizim adımıza ülkemize racon kesme!
Ya yardım kuruluşu gibi dur ya da git siyasi parti kur!

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kur'an ışığında ebelik !

Koşun Kavga Var !

Kadir Gecesi Bulundu !

"Kitapsız"lık Yapma !

Ben, Biz, O. Allah Kur'anda neden farklı zamirler kullanır ?

Allah'ın Kahramanı Sensin e-kitap olarak çıktı !.

Kuyruğu Kopartan Tilki Masalı

Musa, Ekmek ve Özgürlük - ÇIKTI

Hoş geldin On bir ayın sultanı Gastronomi

Sünnilik bir Din midir ?