cilala parlat cilala parlat

Sırla bizi parla bizi, cilala parlat cilala parlat, haiiii pufffff, haiiii pufff, derin nefesss, derin nefesss, cilala parlat cilala parlat. Hocam bi dakka ara verelim bu;  K.S. (kudduse sirruhu) ne demek?

Bak çekirge;
İslam sırlı, egzotik ve mistik bir dünya algısından insanları kurtarmak, akıl ve bilek kölelerini özgürleştirmek  ve onları yeryüzüne hakimler kılmak için gelmiş bir DİN iken; İslam a sırlar dini, bu sırlara vakıf olduğunu düşündükleri kişilere kutsanmış kişiler misyonu yakıştırmak ŞİRK tir. Kutsanmaya değer yalnızca ALLAH tır. Ondan başka kutsanacak ve takdis edilecek bir varlık ortaya koymak şirkin en çirkin halidir.

İsimlerinin sonlarına, önlerine, aralarına  K.S. (Kudduse sirruhu) kısaltması kullananlar bilsinler ki bu yaptıkları resmen Allah'a savaş açmaktır. Rivayet kültüründen, mistik ve gnostik dünyalarının kendi ürettikleri bu jargon bakın aslında nasıl sinsi bir anlama geliyor !... güya Evliya ! ve Alimlerin ! isminin sonuna koydukları, çoğu kimsenin ne anlama geldiğini pek bilmediği bu kısaltma “Sırrı mukaddes olsun” anlamına gelir!. Çoğulu da kaddesellahü esrârahüm olarak kullanılan bu yakıştırma sıfat tamamen kendi ürettikleri bir jargondur ve İslam i hiçbir dayanağı yoktur. Aksine İslam dışıdır.

Bir adı da Beyyine olan Beyan olan, apaçık Kur-an “ve nahnu nusebbihu bihamdike ve nugaddisu lek… “ ayeti ortada durur iken, hiçbir temiz akıl sahibi buna cüret etmez.

   İşte o zaman Rabbin meleklere: "Bakın, Ben yeryüzüne bir Muhalif atayacağım!" demişti. Onlar: "Seni övgüyle yüceltip takdis eden bizler dururken, orada bozgunculuğa ve yozlaşmaya yol açacak ve kan dökecek birini mi atayacaksın? dediler. (Allah) "Sizin bilmediğiniz (çok şey var, onları) Ben bilirim!" diye cevapladı. Bakara -30

Gayb yanlızca Allah’ ındır ve bundan kimseyi zerre nasiplendirmemiştir ve takdis edilmeye layık yalnızca kendisidir. Sırlara vakıf ve kutsanmış gibi gösterip, kendilerini Allah dostu Allah ın Veli kulu gibi gösteren, anlam kaydırmalarına uğratılmış kavramlar kullanan, bu zavallılar neyin peşinde acaba !
Kullanan arkadaşların dikkatine sunarım !

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kur'an ışığında ebelik !

Koşun Kavga Var !

Kadir Gecesi Bulundu !

"Kitapsız"lık Yapma !

Ben, Biz, O. Allah Kur'anda neden farklı zamirler kullanır ?

Allah'ın Kahramanı Sensin e-kitap olarak çıktı !.

Kuyruğu Kopartan Tilki Masalı

Musa, Ekmek ve Özgürlük - ÇIKTI

Hoş geldin On bir ayın sultanı Gastronomi

Sünnilik bir Din midir ?