Sessiz Çığlık!

Allah Musa eliyle İsrailoğullarını Firavun zulmünden sırf onları kara kaşları, kara gözleri için kurtarmadı. Mücadele ederek hak ettikleri özgürlük onlara, izzet ve şeref olarak kat be kat verildi. Ancak Onlara özgürlüğü tatmış, izzet ve şeref başka mazlum halkları da kurtarsınlar diye rehberlik edilerek verildi. Mısır ve Hitit çöktüğünde işte bu halk için Özgürlük ve Adalet'in uçsuz bucaksız sınırları da mazlumlara VAAD EDİLMİŞ TOPRAKLAR olarak verildi. Çünkü; "Allah, Ezilenleri yeryüzünde önderler kılmak istiyordu".

Zorluğu aşıp denizi geçen Yahudi halkı dereyi geçemedi. Musa'ya ilk madiği Samiri attı. Halka yanmaz kefen, şişeleyip sattığı peygamber kokusu, terlik, takke, papuç, kıl, yün ne varsa satıp onların elinden aldığı bilezik ve altınlardan sabah akşam böğüren bir kanal satın aldı. Ümmetin ne kadar Musa'sı Harun'u varsa sabah akşam bu buzağının arkasına geçip onlara küfretti. Bunun başka versiyonlarını başka başka yapanlarda olmadı değil hani. Maldivlerde müslümanlara ebu eyyüb el ensari hayali daireleri satan kallavi dolandırıcı da aynı şeyi yapmadı mı! say say bitmez,. Ümmetin saflarını gdo lu kadınlarla kandırmaya çalışan sahtekar mehdi de bunun başka bir versiyonu. Hepinizi Cehennem de düşünemiyorum !, Böylesi bir Cehennem de birbirinizden nasılda fellik fellik kaçacaksınız bir bilseydiniz...

Neyse...

Niye Kur'anın 32 Suresinde detaylı detaylı Musa'dan söz edilir bilir misiniz?. Musa'nın başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir de ondan. Ey Musa, Ey İsa, Ey Muhammedim siz nasıl adamlardınız yahu etiniz çelik kanınız her türlü mikroba karşı aşımıydı. Sizinle kavuşmak mümkün olacak mı acaba bir cennet bahçesinde, şöyle sımsıkı kucaklaşmak.
Rabbim; Sen bizi Mazlumlara yardımcı, ezilenlere çelikten bir bilek kıl. Bileklerimize pazularımıza güç kuvvet bahşet. Kısık seslerimizi yükselt, Bize de tüm yeryüzündeki mazlumların topraklarını ver. Ver ki senin vaadin Mazlumlar üzerinde gerçekleşsin. Bizi de Musa kavminden eyleme !!!

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kur'an ışığında ebelik !

Koşun Kavga Var !

Kadir Gecesi Bulundu !

"Kitapsız"lık Yapma !

Ben, Biz, O. Allah Kur'anda neden farklı zamirler kullanır ?

Allah'ın Kahramanı Sensin e-kitap olarak çıktı !.

Kuyruğu Kopartan Tilki Masalı

Musa, Ekmek ve Özgürlük - ÇIKTI

Hoş geldin On bir ayın sultanı Gastronomi

Sünnilik bir Din midir ?