Yasama, Yürütme ve Yargı.

Ülkemiz, üç sac ayağından oluşan bir YÖNETİLEMEZLİK YAPISI üzerine kurulmuştur. Yasama, Yürütme ve Yargı.

Biz bu zokayı bize En gilizler giderken Guvvetler gayrılığı diye yutturmuşlar. Bu düzenin başka örnekleri de zaten ancak sömürülen ülkelerde görülür.

Bu ülkede seçimle iş başına gelen kim olursa olsun Milli İradenin % de 100 ün tamamının oyunu da alsa ancak %33 lük bir yetkiye sahip oluyor. Sende % 66 nın elinde bulunan ve sürekli Firavunun sihirbazları tarafından çıkarılan kaosun tüm faturasını Tayyib Erdoğana çıkarıyorsun. Ayıp Ayıp.

Erdoğan bu ülkede ancak % 33 söz sahibidir. Bu yüzden hak ve adalet yürüyüşü ağır ve sancılı ilerliyor. Yasamanın yaptığını Yargı, Yargının yaptığını Yürütme, Yürütmenin yaptığını Yasama durdurabiliyor. Tam bir İşlevsizlik ve KAOS DÜZENİ. Bizim İslamcı bazı abilerimiz ve ablalarımız Tayyib Erdoğan'ın bir gecede İslami bir devlet kurduğunu falan zannediyor herhalde. Bu Devletin Mekke sürecini Medinesi ile karşılaştırıyorlar. Medeni İslami kavramlarla da bu devletin Mekkesini sabah akşam yerden yere vurarak yapıyorlar. Anlaşılan fetö nün Sihirbazları en çok bu abilerimizin ve ablalarımızın gözlerini boyuyor. Pes !

İki gözüm Musa sen ne büyük bir adammışsın,
İki gözüm Muhammed'im sen ne büyük bir adammışsın.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kur'an ışığında ebelik !

Koşun Kavga Var !

Kadir Gecesi Bulundu !

"Kitapsız"lık Yapma !

Ben, Biz, O. Allah Kur'anda neden farklı zamirler kullanır ?

Allah'ın Kahramanı Sensin e-kitap olarak çıktı !.

Kuyruğu Kopartan Tilki Masalı

Musa, Ekmek ve Özgürlük - ÇIKTI

Hoş geldin On bir ayın sultanı Gastronomi

Sünnilik bir Din midir ?