Biziz Biz Mazlum Halk

Pazar günü tüm dünya şahit olacak. Dalga dalga büyüyen bir EJDERHA. Aynı zamanda ülkenin tüm meydanlarında. Ki yeryüzünde bir çok çift göz hiç kırpmadan izleyecek bizi. İnsan seli olacak Pazar günü. Bu ejderha tüm mazlumların umudu olması nedeniyle dünya gündeminin tam tamına ortasına oturacak. İkiyüzlükler, yalanlar, yılanlar, çıyanlar, hainler birer birer yutulacak.

Mazlum halkın umutları dev gibi oldu ve Ejderhalaştı. Erdoğan'ın bembeyaz eli ile artık tüm yeryüzünde bir gümbürtü koparma vakti geldi. Bismillah Allah'u Ekber ! Bismillah Allah'u Ekber !

Daha düne kadar İslam'ın kıyısından köşesinden çaldığı değerlerle işte bu mazlum halkların kurtuluş umudu olsun diye yutturulan ne kadar ideoloji varsa artık çöpe atılacak. Yutacağız hepsini. Sosyalizmini, Liberalizmini, Kapitalizmini. Çıplak eller ve çıplak bedenlerle korkuyu yendik. Şimdi her şey yerle bir. Şaşkınlar ve "bizim bu putlarımızı kim kırdı?" diye çıldırıyorlar.

Biz kırdık.
Biziz Biz, Halk,
Daha dündü Nuh'un gemisine sığınmıştık. İbrahim'in tekbaşınalığıydık çoğu zaman. Yusuf'un rüyasında, kuyusunda biz vardık. Musa'nın ardındaydık. İsa'nın üflediğinde canlandırdığıydık. İki gözüm Muhammed'in denize daldığında daldığıydık.

Biziz biz, Mazlum Halk. Halk kırdı tüm putlarınızı. Balta olduk tepenize tek tek. Tüm putlarınızı yerler bir edeceğiz. Her köşe başından fırladık. Demirlerinizin ve sesten hızlı giden jetlerinizin kimyasını bozduk. Dün eze eze biriktirdiğiniz bir öfkeyiz artık tüm yeryüzüne yayılmak üzere.
Korkun bizden dünyanın efendileri.
Biz geliyoruz !
Milyon milyon
Tanıyın bizi biziz biz, Mazlum Halk.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kur'an ışığında ebelik !

Koşun Kavga Var !

Kadir Gecesi Bulundu !

"Kitapsız"lık Yapma !

Ben, Biz, O. Allah Kur'anda neden farklı zamirler kullanır ?

Allah'ın Kahramanı Sensin e-kitap olarak çıktı !.

Kuyruğu Kopartan Tilki Masalı

Musa, Ekmek ve Özgürlük - ÇIKTI

Hoş geldin On bir ayın sultanı Gastronomi

Sünnilik bir Din midir ?