CİCİ DİN !

Dünya'nın Efendileri! iki yüzlü bir oyun oynuyorlar. Bir yanda kendi ehli kitaplaşmamız yüzünden ortaya çıkan ve Ortadoğu da herkesin kullanımına müsait bir RADİKAL İSLAM ürettiler. Üretilen bu sahte din;
Hurafelere dayanıyor.
Rivayet Kültürüne dayanır.
Tekfir Geleneğine dayanıyor.
Bu Din öcü yapılıyor.

Kötü ve imajı zedelenmiş bir DİN ile yola çıkan Dünya'nın Efendileri kendi ülkelerindeki CİCİ DİNİ bırakıp her nedense hep bizim dinimizi ISLAH etmek için gelip ocağımızı yıkıyor, evlerimizi bombalıyor, çocuklarımızı katlediyor ve bozgunculuk çıkarıyorlar. Bizi sürekli birbirimize düşürüyorlar. Başımıza gelen bu kötü şeyin nedeninin aslında bizim anladığımız YANLIŞ İSLAM algısından kaynaklandığını ve asıl İslam'ın ise CİCİ bir din olduğunu anlatıyorlar.

Küresel Emperyalizm daima aynı şeyi yapıyor. Her şeyin İYİ si de KÖTÜ sü de onların tanımları ve kalıplarından geçiyor. Her şeyin İYİSİNİ de KÖTÜSÜNÜ de onlar üretiyorlar. Böylece kontrol daima onlarda kalıyor ve bu nedenle tüm dünyaya hükmedip yönetiyorlar. Zaten bu yüzden kendilerini TANRI zannediyorlar. İlahlık da sınır tanımıyorlar. Allah'ın onlara Yeryüzünde fesat çıkarmayın, terör üretmeyin" dediğinde Ne münasebet asıl BİZ DÜZELTMEYE GELDİK" demiyorlar mı! "SİZİ ANCAK BİZ ISLAH EDERİZ" demiyorlar mı !.
Bunun içinde başınıza gelen tüm kötülükler için bu KÖTÜ Din yerine size SPESİYAL BİR DİN hazırladık bunu verelim, kullanın diyorlar.

Önerdikleri Din en basit tarifle tüm yeryüzü dinlerinin harmanlandığı büyük bir balon aslında. Her iki öne sürdükleri din de Allah'ın dini olmadığı için yeryüzünde kan ve gözyaşı eksik olmuyor. Müslümanların bu durumu İsrailoğullarının durumuna o kadar çok benziyor ki !

Onlar da Allah ile bir misak yapmış, Onun ipine sımsıkı sarılma sözü vermiştiler. Onlarda dinlerini yeterli bulmamış tüm yardımcı kaynaklar ile zenginleştirip artık bu küllüyatı taşıyamayan eşeklere dönmüşlerdi. Onlarda darmadağın olmuş ümmetlerini bir türlü bir araya getiremiyorlardı. Yakub'un da derdi buydu. Yusuf'un gördüğü rüya da işte bu rüyaydı. Musa'nın mücadelesi, fırkalara ayrılmakla kalmamış bu nedenle köleleşmiş bu halkı özgürleştirmekti. Süleyman,Davud bir krallık kurmuş bir süre idare etmişler ama ondan sonra da darmadağın olmuş bir daha iki yakaları bir araya asla gelmemişti.

Olan biten şeyin kısa ve basit şekilde özeti şu aslında ve sürekli tekrar ediyor;

Allah'ın insanlara gönderdiği BASİT ve YAŞANILIR DİN asla yeterli görülmeyerek araya sıkıştırılan yardımcı kaynaklar ile çoğaltılarak bir geçim kapısına dönüştürülür. Bu geçim kapısı önünde biriken aç kurtlar birbirini yer ve ümmet bu nedenle mezhep, fırka, tarikat gibi gruplara ayrılarak artık asla bir araya gelemeyecek ve sürekli bir birlerini katleden cinayet şebekelerine dönüşürler. Basit  ve çok basit bir ilkeyi artık kendi aralarında konuşamaz ve uzlaşamazlar. Her biri ancak kendi eteğinden tutanın cennete gidebileceğinin garantisini verir.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kur'an ışığında ebelik !

Koşun Kavga Var !

Kadir Gecesi Bulundu !

"Kitapsız"lık Yapma !

Ben, Biz, O. Allah Kur'anda neden farklı zamirler kullanır ?

Allah'ın Kahramanı Sensin e-kitap olarak çıktı !.

Kuyruğu Kopartan Tilki Masalı

Musa, Ekmek ve Özgürlük - ÇIKTI

Hoş geldin On bir ayın sultanı Gastronomi

Sünnilik bir Din midir ?