İlkel Tanrı!

İlkel insandan günümüze kadar hiç değişmeyen bir süreci yaşıyoruz. Küresel güçler önce kaos oluşturtuyor ve tüm dünya da ekonomik darboğazlar yaratarak toplumların fay hatlarını geriyorlar. Daha sonra tetikçileri devreye giriyor ve silahlı eylemlerle gerilen fay hatlarında depremler meydana getiriyorlar. Ortaya çıkan bu durum bir ülkeden diğerine sıçratıldığında ise artık büyük bir savaşın eşine gelinmiş olunuyordu. Pazar hazır artık ürünlerini piyasaya sürebilirler. Her türlü öldürme üzerine modernize edilmiş silahlar !

Yeryüzü kaynakları tüm dünya insanlarına yetecekken peki ama olan biten bu anlamsızca kavganın, insan onur ve haysiyetini iki paralık eden şeyi niye yapıyorlar?

Daha fazla kazanmak,
daha fazla yığmak,
hiç ölmeyecekmiş gibi ömürlerinin sonuna kadar yeryüzünde cenneti yaşamak için.

Kibir gözlerini körleştiriyor, insanlar kendilerine hizmet eden varlıklara hizmetkarlara dönüşüyor bunların gözünde. Bir bakıma kendilerini yeryüzünün tanrısı sıfatında görüyorlar. Bu sistemi ayakta tutmanın ve sürdürmenin tek yolu SAVAŞ. Şimdi anladınız mı yeryüzünde sürgit mücadelenin adı neden İSLAM !

Yani, BARIŞ VE ESENLİK. Bu kavga Allah'ın tarafını tuttuğu bir kavga. İyi nin kötü ile kavgasında bir rehberlik. Allah bizimle beraberdir dediğimizde tüm yeryüzündeki İYİ nin yanında olduğunu asla aklından çıkarmamalı İYİLER.

Daima oldu bu kavga. Yeryüzü tanrılarına! Allah daima; "yeryüzünde büyüklenmeyin ve kazandıklarınızı ihtiyaç sahipleri ile paylaşın" ve "yeryüzünde bozgunculuk çıkarmayın" dedikçe onlar lafı eğip büküyor, eveleyip geveliyor ve Allah la adeta dalga geçiyorlardı;

"Ne münasebet Biz ISLAH ediyoruz!" diyorlar.

Yaşadığımız sürecin başına dönersek Arap Baharı ile başlatılan etki sürdürülmek istenen kaos un başlangıcıydı. İş eninde sonunda gelip bizim sınırımıza dayanacak ve üzerimizden geçerek Balkanlara sıçratılacaktı. Savaş için kaotik bir zemin böylece sağlanmış olacak ve 3. Dünya savaşı başlatılacaktı. Suriye ye kadar geldiler ve tıkandılar. Bizi bu savaşın içine çekmek için neler neler denediler olmadı. Darbe girişimi mini bir işgal hareketi olarak onların öfkelerini yansıtıyor. 3. Dünya savaşını başlatamamanın hüsranını yaşıyor ve çıldırıyorlar. Buna engel olan önce Allah sonra da hiç hesaba katmadıkları Halk onların kibirlerini, müstekbirliklerini yüzlerine vura vura kapkaranlık bir sonun başlangıcını hazırlıyor. Tüm dünya el birliği etmişcesine üzerimize gelecekler.

Ne mi olacak? 3. Dünya Savaşını önleyen bu halk kendi savaşını başlattı. Mazlumlar ayaklandı ve artık bizi hiç kimse durduramaz. Allah'ın vaadi gerçek olacak ve zalime dur denilmesi gereken tüm topraklar SELAM ve BARIŞ YURDU oluncaya kadar onlarla savaşacağız.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kur'an ışığında ebelik !

Koşun Kavga Var !

Kadir Gecesi Bulundu !

"Kitapsız"lık Yapma !

Ben, Biz, O. Allah Kur'anda neden farklı zamirler kullanır ?

Allah'ın Kahramanı Sensin e-kitap olarak çıktı !.

Kuyruğu Kopartan Tilki Masalı

Musa, Ekmek ve Özgürlük - ÇIKTI

Hoş geldin On bir ayın sultanı Gastronomi

Sünnilik bir Din midir ?